Чака се с часове, опашките са километрични, алармира читател на

...
Чака се с часове, опашките са километрични, алармира читател на
Коментари Харесай

Сигнал до Флагман.бг: Ад на границите с Турция – която и да изберете, все сте в батака

Чака се с часове, опашките са километрични, сигнализира четец на Флагман.бг

Невиждан безпорядък е по границите ни с Турция на влизане към България. Това сигнализира четец на Флагман.бг, който към този момент от часове виси на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово. Преди това той е бил на пункта на Малко Търново, само че като видял какъв „ батак “ е там, решил да се насочи към Хамзабейли-Лесово. 

„ На Малко Търново стигнах към обяд. Опашката беше доста огромна, границата не се виждаше, а колоната въобще не вървеше. Нещо всекидневно за летните дни там. Затова взех решение да избера Лесово, където работят повече гишета и прекосяването става по-лесно, даже да има опашка. Да, но не. От часове увисвам и тук. Има голямо запушване, колите едва-едва вървят. Вече съм по-близо до пункта, само че очаквам с часове “, написа в рубриката ни „ Вашият сигнал до ФЛАГМАН.БГ “.

Той предизвестява още, че е идентична обстановката и на най-голямата граница – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. 

Проблемът на границите с Турция през този месец е поради гастарбайтерите, които се връщат от родината към Западна Европа, където живеят. 
 Хамзабейли-Лесово на влизане към България към 16 ч.  Капитан Андреево малко преди 16 ч., съвсем всички коли са немски или нидерландски

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР