CES предоставя годишен поглед върху това къде и как авангардни

...
CES предоставя годишен поглед върху това къде и как авангардни
Коментари Харесай

Едмъндс подчертава водещите тенденции в автомобилните технологии от CES 2024

CES дава годишен взор върху това къде и по какъв начин авангардни нововъведения ще трансформират метода, по който хората работят, учат, поддържат връзка и в доста случаи по какъв начин ще карат. Тази година CES видя редица автомобилни производители да показват концептуални транспортни средства, които наподобяват по едно и също време години в бъдещето и на самия предел на произвеждане.

От летящи транспортни средства и гласови асистенти, захранвани с изкуствен интелект, до най-новото в електрическите автомобили, CES 2024 предлага надникване в това, което ще шофирате - или какво може да ви кара - през идващите години. Автомобилните специалисти в Edmunds събраха някои от най-забележителните автомобилни дебюти за тази година.

ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ ИДВА В КОЛАТА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)

Изкуственият разсъдък, или AI, е подготвен да промени безчет аспекти от ежедневния живот. Въпреки че има доста терзания и благоприятни условия, ясно е, че производителите на коли ще продължат да употребяват AI за това, което се надяват да бъде по-полезно и оптимистично...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР