Celestial Buddies е малка фирма, която произвежда плюшени играчки-планети. Бизнесът

...
Celestial Buddies е малка фирма, която произвежда плюшени играчки-планети. Бизнесът
Коментари Харесай

Заради Крю Драгън: играчките плюшена Земя са с изчерпана наличност

Celestial Buddies е дребна компания, която създава плюшени играчки-планети. Бизнесът съществува от няколко години, като търсенето към продуктите е било постоянно умерено. Никога не се е стигало до привършване на който и да е артикул. 

През последните два дни обаче управлението на компанията е ненадейно от всеобщите поръчки за плюшени играчки-Земя. В рамките единствено на няколко часа наличността е изчерпана и всички се чудят какво се случва. Никой не е наясно, че Илон Мъск е качил плюшена Земя на борда на новия галактически транспортен съд “Крю Драгън ” като образен знак за нахлуване в условия на микрогравитация. Ракетата “Фолкън 9 ” още не е изхвърчала, когато запасите от играчки са свършили напълно, а в това време са насъбрани голям брой поръчки и компанията не може да ги извърши.

От Celestial Buddies се извиняват за неналичието на плюшени играчки-Земя и изясняват, че в никакъв случай не са изпадали в сходно състояние. През идващите няколко дни Джеси и Джон, които управляват бизнеса, ще изпратят самостоятелни имейли на хората, които нямат играчка, и ще им предложат други възможности. Голямата играчка Our Precious Planet е към момента налична и замисълът й е да способства за осведомеността на хората към климатичните промени. 

За повече информация: Celestial Buddies

На фотографията: астронавтката на НАСА Ан МакКлейн театралничи пред камерите на борда на “Крю Дргън ” дружно с манекена Рипли и плюшената играчка-Земя. Photo credit: NASA TV

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР