CBR500 RA влиза в играта – отлична възможност за първи досег

...
CBR500 RA влиза в играта – отлична
възможност за първи досег
Коментари Харесай

Honda подкрепя мото-училището на Sofia Riders

CBR500 RA влиза в играта – отлична възможност за първи допир на начинаещите мотоциклетисти с същинския спорт!

Най-голямата мотоциклетна организация в България, Sofia Riders, ви кани на първото издание на мото-училище за сигурност - Sofia Riders Motorcycle Safety School. Началото е на 2 септември от 10:00 часа, а мястото на срещата – VIP-паркингът Sofia Ring Mall.

Като една от най-безопасните марки в света Honda се включва в начинанието с CBR500 RA – отлична опция за първи допир на начинаещите мотоциклетисти с истинския спорт. Тя е с 2-цилиндров 471-кубиков двигател с макс. мощ 48 к.с. и се харесва и на опитни ездачи, които търсят алтернатива на по-скъпите и по-големи спортни машини. Цената й стартира от 12 999 лв. с Данък добавена стойност.

Програмата на събитието включва презентация за безвредно шофиране, за значимостта на оборудването, за реакция при случай и други Стартът на практическата част е очакван за 14:00 часа, а най-хубавите ще получат и доста и разнообразни награди от Honda, както и талон за 30% отстъпка за Годишен технически обзор в авто център „ Астреко “, част от „ Астреко холдинг “, в чието портфолио влиза и „ Бултрако “ АД, официален представител на Honda в България.

Броят на потвърдилите присъединяване до момента е над 150. Надяваме се от идната той да бъде още по-голям.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР