Camping & Caravaning Expo - най-голямото изложение за къмпинг туризъм,

...
Camping & Caravaning Expo - най-голямото изложение за къмпинг туризъм,
Коментари Харесай

Camping & Caravaning Expo за първи път във Варна

Camping & Caravaning Expo - най-голямото ревю за къмпинг туризъм, караванинг и занимания навън, за първи път ще има свое извънстолично издание. Във Варна. От 13 до 15 май на външния паркинг на Varna Mall ще бъдат показани нови модели кемпери, каравани, палатки, артикули за къмпинг, спорт и свободно време, както и най-съвременните софтуерни решения за удобна отмора навън.

Входът за ревюто е свободен!

На прага на туристическия сезон, в продължение на 3 дни, всички фенове на отдиха измежду природата ще могат да открият на едно място всичко належащо за своята добре готова, комфортна, спокойна и щастлива отмора през идното лято. На Camping & Caravaning Expo Varna 2022 ще бъдат показани световноизвестни марки кемпери и каравани, слънчева техника и новаторски решения за къмпинг съоръжение, туристически и високопроходими коли за свободното време, палатки и екипировка за преходи, къмпинг, спорт и оцеляване измежду природата.

Всички артикули и услуги по време на ревюто могат да бъдат закупени на промоционални цени, а за посетителите уредниците от Camping.bg са подготвили подарък - безвъзмезден образец на Пътеводителя на къмпингите в България сезон 2022/2023.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР