Бюджетният кросовър Dacia Duster е много популярен. И това се дължи

...
Бюджетният кросовър Dacia Duster е много
популярен. И това се дължи
Коментари Харесай

Duster 400 коня! - видео

Бюджетният кросовър Dacia Duster е много популярен. И това се дължи на перфектната комбинация от цена и качество. Разбира се, моделът няма изключителни външни данни, макар че наподобява доста добре. Тунерите от немското студио Prior Design обаче решиха да покажат тази национална кола в различна роля.

Експертите са създали екстремна версия на кросовъра, която се назовава Duster 4 × 4 Offroad Widebody. Освен това тя не е просто демонстрационен план, а истински киткомплект, който ще се продава през 2021 година. Включва редица външни промени, включително мощна предна ризница, разширени арки на колелата и странични прагове, огромни въздухозаборници, протектори на задните лампи, допълнително LED осветяване и багажник на покрива.



В допълнение кросовърът е получил подсилено окачване, повишен луфт и гуми BFGoodrich All Terrain T / A. В кабината е инсталирана защитна тръбна клетка. В останалото интериорът и оборудването не са се трансформирали. Тунерите мълчат за работата си по силовия елемент. Те само заявяват, че мощността му доближава 400 к.с.

Несе споделя и това по какъв начин е реализирана тази мощност. Не бива да се отхвърли възможноста и различен мотор да се е настанил под капака. Цената на комплекта все още не е оповестена, а преработеният офроуд кит на известната Dacia ще бъде реалност за клиентите през следващата година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР