Бюджетният директор на Белия дом Шаланда Йънг предупреди в писмо

...
Бюджетният директор на Белия дом Шаланда Йънг предупреди в писмо
Коментари Харесай

Белият дом казва, че парите за Украйна са на привършване

Бюджетният шеф на Белия дом Шаланда Йънг предизвести в писмо до ръководителя на Камарата на представителите на републиканците Майк Джонсън и други водачи на Конгреса в понеделник, че на Съединените щати им липсват време и пари, с цел да оказват помощ на Украйна да води войната си с Русия, предава " Ройтерс ".

Администрацията на президента Джо Байдън през октомври изиска от Конгреса близо за финансиране на амбициозни проекти за Украйна, Израел и граничната сигурност на Съединени американски щати.

Републиканците управляват Камарата на представителите с фино болшинство, а финансирането за Украйна стана политически спорно измежду някои десни законодатели.

Йънг сподели в писмо, публикувано от Белия дом, че прекъсването на финансирането и потока от оръжия към Украйна ще усили вероятността от съветски победи.

" Искам да бъда ясна: без дейности на Конгреса до края на годината ще изчерпим ресурсите си, с цел да набавим повече оръжия и съоръжение за Украйна и да предоставим съоръжение от американски военни ресурси ", написа тя. " Няма разполагаем магически съд с финансиране, с цел да посрещнем този миг. Свършихме парите - и съвсем ни изтече времето. "
 Лондон: Дори Русия евентуално не знае какъв брой военни жертви е дала в Украйна
Лондон: Дори Русия евентуално не знае какъв брой военни жертви е дала в Украйна

Общият брой на убитите и ранените съветски бойци е към 320 000
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР