Бюджетната авиокомпания Wizz Air е измъчвана от закъснения, но заплатата

...
Бюджетната авиокомпания Wizz Air е измъчвана от закъснения, но заплатата
Коментари Харесай

Шефът на „най-лошата авиокомпания“ Wizz Air хвърли в джоба си голямо увеличение на заплатите, докато летците се сблъскват със закъснения за обезщетения

Бюджетната самолетна компания Wizz Air е измъчвана от закъснения, само че заплатата на нейния началник няма проблем да се усили.

The Миналата седмица унгарският транспортьор се класира на последно място в анкета за пасажери, като съвсем половината се оплакват от пъклен чакания и проблеми с багажа. Но основният изпълнителен шеф Йозеф Варади се радва на голямо нарастване на заплатите си с над £60 000 на годишна база.

Високият авиатор, 58, получи съществена заплата от £524 516 през 2022 година, скочила до £586 891 предходната година. И той е на път да отключи бонус от £100 милиона до 2028 година, в случай че реализира задачите за успеваемост.

Новината ще докара до злощастие за 64 000 омръзнали пътешественици на Wizz, които се сплотиха във Фейсбук, с цел да изискат искове за обезщетение за закъснели полети да бъдат уредени. Повечето оповестяват, че чакат пет или повече месеца Wizz да се оправи с техните случаи.

Един написа: „ Признаха, че имаме право, само че не и заплащане. Те не престават да ни изпращат едни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР