Бюджетът на Пловдив за 2018-та, който ще дойде от държавата,

...
Бюджетът на Пловдив за 2018-та, който ще дойде от държавата,
Коментари Харесай

Плюс или минус? Все повече хора идват да живеят в Пловдив!

Бюджетът на Пловдив за 2018-та, който ще пристигна от страната, ще е по-висок от миналогодишния. Новината заяви шефът на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стонова, която през днешния ден бе удостоена с високото звание Доктор хонорис идея на АМТИИ, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
Това е по този начин най-вече поради растеж в стандартите във връзка с делегираните от страната действия. Отделно Пловдив чака да получи 8 000 000 лв. за културна инфраструктура, разясни Стоянова, припомняйки, че през 2017-та на града под тепетата към този момент бяха прехвърлени 7 000 000 лв. за сходни планове. 
Пълна картина за пловдивския бюджет обаче може да се чака едвам когато Общински съвет гласоподава размера му дружно със личните доходи, които - по думите на Стоянова, по никакъв начин не са малко. 
"Горда съм, че Пловдив е най-бързоразвиващият се град в България ", посочи тя. "Тракия икономическа зона " пък към този момент е образец, по който сега се конструират и развиват други стопански зони в страната. 
"Това по всевъзможен метод въздейства на града и на хората, които живеят тук. Едновременно това основава проблеми, тъй като от ден на ден хора идват да живеят в Пловдив и тук е огромното предизвикателство и задача на общинската администрация да развива града, който да остане привлекателно място за живеене ", разяснява още шефът на бюджетната комисия. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР