Бясна скочи срещу шеф Ангелов фитнес дивата Биляна Йотовска. Всъщност

...
Бясна скочи срещу шеф Ангелов фитнес дивата Биляна Йотовска. Всъщност
Коментари Харесай

Скандал! Знойната Биляна Йотовска попиля шеф Ангелов: Отвратена съм и зрителите трябва да знаят истината!

Бясна скочи против началник Ангелов фитнес дивата Биляна Йотовска. Всъщност гневът й не е единствено към лицето на " Хелс Китчън ", а към целия екип, който, по думите й, е цялостен фарс и не заслужава нито вниманието на феновете, нито на звездните им посетители.

Йотовска изля възмущението си в мрежата като са я видели хиляди хора, а това е здрав удар по продукцията. Проблемът е, че Биляна и мъжа й са били поканени като ВИП-гости на снимането на един от епизодите, само че даже не са предполагали какъв призрачен сън ги чака там.

След като седнали на сепарето, те близо 90 минути останали на чисто празна маса, а най-после им донесли някакви мижави предястия. Според Биляна даже това не е същинският проблем, а отношението към хората. Защото минути по-късно екипът изгасил печките и осветлението, и всички се прибрали вътре, без дума да обяснят на чакащите посетители.

" Седяхме като гръмнати и не знаехме какво става. Никой не прояви почитание да пристигна и да ни изясни, просто потресаваща дивотия. Ако я карат по този начин, скоро няма да има кой да им отиде в ресторанта. Хората би трябвало да знаят каква е истината, с цел да не съжаляват, че не са имали " достойнството " да посетят прословутия ресторант. Пълен разгром ", съобщи Йотовска.

Помним, че предходната година пък Маги Сидерова нададе писък, че получила болки в стомаха от нещата, които яла там.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР