Бялата красавица с ясносини очи от породата бирманска котка е

...
Бялата красавица с ясносини очи от породата бирманска котка е
Коментари Харесай

Дизайнерът на "Шанел" гледа котка, по-скъпа от най-елитните модели в света!

Бялата хубавица с ясносини очи от породата бирманска котка е толкоз обожавана от известния си притежател, че живее като същинска принцеса. А името ѝ работи за нея и за криейтив шефа на фешън къща Chanel. Само дето ненавижда парфюми, другояче от дълго време да е станала и лице на Chanel №5.
Последният жест, с който дизайнерът увековечи любовта си към Шупет, бе да пусне на пазара нейно плюшено копие. Лимитираната серия на една от най-известните котки в света Лагерфелд прави в колаборация с немския производител на играчки Steiff. Плюшената писана е дълга 40 см и коства 499 евро. Пристига в стилна кутия с подарък механична мишка и, несъмнено, със документ за достоверност. Може да се поръча в онлайн магазина на дизайнера – кarl. com, където се продават и други скъпи артикули от серията, обвързвана с обичаната котка.

Оттам за 281 евро може да си купите ароматна свещ с неин подпис, за 317 ще получите цветна чанта с уши и мустаци, а за 299 евро – фешън суитшърт със стилизиран облик на известното животинче. Ако не сте толкоз платежоспособни, само че същински си падате по Шупет, за вас има книга единствено за 21 евро, в която е разказан невероятният ѝ котешки живот с голям брой фотоси.



Истинската Шупет е необикновено стилна, по тази причина има десетки хиляди почитатели в Instagram и Twitter. Тя може да се мери с модели от ранга на Кендъл Дженър, тъй като няколко пъти е била корица на известни фешън списания. Освен това, съгласно изследване, направено от New York Daily News, през 2015-а Шупет е спечелила над 4 милиона $ – повече, в сравнение с моделът Кара Делевин за същата година.

Лагерфелд обаче смята, че няма заплаха котката му да пострада от звездомания, тъй като във вените ѝ тече благородническа кръв.

„ Тя няма визия какъв брой е известна. Просто се държи като същинска принцеса, всяко нейно придвижване е прелестно. И има толкоз сини, сини, сини очи! “.



За лайфстайла на Шупет се носят митове. Тя „ пътува “ по улиците на Париж в транспортна чанта за домашни любимци на Louis Vuitton за фантастичната цена 52 000 евро. Котката има две персонални прислужнички, които, както се приказва, извършват всеки неин каприз и записват в специфичен дневник всичко, което прави.

Едната от слугините – Франсоаз, е фаворитката на Шупет – тя я реши, прави ѝ прически и всевъзможни други козметични процедури. Понеже, като всяка котка, тя не обича водата, не трябва унизена с баня, а я къпят единствено със изсъхнал шампоан. Лагерфелд споделя, че любимката му е огромна хитруша – обича да тича из къщата, да лови мухи в градината и да му пречи, когато той работи.

А не дай боже да ѝ попадне някакъв документ на хартия – унищожава го неотложно. Шупет се храни два пъти дневно и постоянно седи на специфичен стол на масата с Карл. Но би трябвало всякога да ѝ се сервират по 3-4 неща по едно и също време, с цел да си избере какво ѝ се яде. А на всеки 10 дни я водят на профилактичен обзор при ветеринар, написа tialoto.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР