Бяхме запознати само с интересите й в областта на йогата,

...
Бяхме запознати само с интересите й в областта на йогата,
Коментари Харесай

Учителката от Френската в Бургас с първи коментар за шпагатите пред учениците

Бяхме осведомени единствено с ползите й в региона на йогата, не знаехме за останалото, сподели директорката на френската Радостина Георгиева, съобщи Флагман.

" Не съм правила шпагати в час, в класната стая, а в междучасието. Разбирате ли? В час - в никакъв случай! " Това сподели пред Флагман.бг преподавателят по български език и литература в бургаската ГРЕ „ Г. С. Раковски “ Десислава Кесова, която провокира противен скандал в учебното заведение с провокативни видеоклипове и фотоси.

„ Моля ви, не злепоставяйте учебното заведение и шефа госпожа Георгиева. Миналия месец съм подала молбата за овакантяване “, сподели госпожа Кесова. Тя отхвърли да е основала вайбър група, в която да са вписани момчета от Десети клас, които си харесвала и да им праща от своите сеанси. 

Директорът на Френската гимназия Радостина Георгиева съобщи пред Флагман, че към този момент госпожа Кесова не работи в учебното заведение. 

„ Веднага като разбрахме някои нейни неприлични диалози с учениците, персонално започнах ограничения и назначих инспекция, след което тя подаде молбата за овакантяване. Много съжаляваме, непочтено е това държание, само че не сме знаели. Единствено бяхме осведомени с ползите й в региона на йогата, които сме виждали на фотоси отвън учебно заведение “, сподели шефът. 

Радостина Георгиева посочи, че подписка на родители за отстраняването на Десислава Кесова не е получавала, само че удостовери за голям брой сигнали от страна на възпитаници, че учителката им влиза в неофициални връзки с момчета. 

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР