Бяхме учудени от оповестеното име от САЩ, защото очаквахме много

...
Бяхме учудени от оповестеното име от САЩ, защото очаквахме много
Коментари Харесай

Свиленски за САЩ: Не може друга държава да посочва корумпираните у нас

" Бяхме учудени от оповестеното име от Съединени американски щати, тъй като чакахме доста по известна персона. Но също така сме и възмутени, тъй като не може друга страна да показва, кои са корумпираните персони у нас.
Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по бТВ депутатът Георги Свиленски от Българска социалистическа партия във връзка възбраната на българския арбитър Андон Миталов да стъпва в Съединени американски щати поради съмнения в корупция.
" Преди време, в случай че си спомняте, бяхме поискали избор на съмнение по тази тематика. Както виждате и Висш съдебен съвет не се произнася, тъй като ние нямаме информация за какви прегрешения става въпрос, добави Свиленски.
Българското общество очакваше друго – някой от ГЕРБ, тъй като те ръководят от 10 години и корупцията е при ръководещите, не е в опозицията, безапелационен е депутатът.
Той не подмина и тематиката за рецесиите в страната, като съобщи, че изходът са предварителни избори.
" Изходът е посочен в Конституцията – това държавно управление си отива, идва служебно държавно управление, предварителни избори и народа ще уточни по какъв начин ще продължат нещата. Защо би трябвало да чакаме една година, с цел да дойдат избори. Служебното държавно управление има една задача – да приготви изборите, счита Свиленски.
Той разяснява и тематиката със сваленото доверие към държавното управление от страна на президента Радев.
" Всички, които не поддържаха президента са тези, които поддържат ръководството. Българска социалистическа партия го поддържа, тъй като приказваме за всичко, което той сподели в границите на 3 минути. Ние го разясняваме от 3 години. Вижте през днешния ден да вземем за пример обстановката в страната, която провокира снеговалежа. Министър Аврамова изясни, че липсва цялостна съгласуваност сред институциите.
Импийчмънт не е решение и няма нищо общо едното с другото. Ако има нарушаване, държавна измяна има процедура ". добави още той.
Относно желаните промени в Закона за хазарта Свиленски разяснява, че в сегашните промени ще се промени единствено това кой прибира парите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР