Бяхме се наточили да гледаме Джейсън Стейтъм заедно с Кевин

...
Бяхме се наточили да гледаме Джейсън Стейтъм заедно с Кевин
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм става шпионин, докато Гай Ричи режисира

Бяхме се наточили да гледаме Джейсън Стейтъм дружно с Кевин Харт в The Man From Toronto, само че в последна сметка Стейтъм беше сменен от Уди Харелсън.
 The Man From Toronto, Джейсън Стейтъм, Кевин Харт и за какво артистът напусна кино лентата
Какво се случва с Джейсън Стейтъм

Само Кевин Харт остана на борда на The Man From Toronto

Но за наше фенско благополучие към този момент знаем един от новите филми, с които артистът ще се захване. Според Variety, Джейсън Стейтъм ще взе участие в шпионския трилър Five Eyes .

В него той ще влезе в ролята на сътрудник, който е вербуван от интернационална шпионска организация - Five Eyes. Но не тъй като е приветлив, а тъй като те имат задача за него.

на Сеп 3, 2020 в 1:49 PDT

Въпросният сътрудник би трябвало да намери и предотврати бъдеща договорка, с която ще бъде продадено ново смъртоносно оръжие, което застраша международния ред.

Нищо ново под слънцето като сюжет, бихме споделили ние, само че фактът, че Гай Ричи ще режисира ни изпълва с вяра, че ще забележим нещо качествено.
 Джейсън Стейтъм, Килиън Мърфи, Стивън Найт, Peaky Blinders и по какъв начин артистът е изгубил ролята в сериала
Ролята, която Килиън Мърфи взе под носа на Джейсън Стейтъм

Определено е за положително

Снимките би трябвало да стартират през октомври в Европа, което значи, че в случай че всичко е наред, можем да забележим кино лентата още през 2021 година В Instagram Ричи даже се пошегува, че е чакал 15 години, с цел да работи още веднъж с Джейсън Стейтъм. И в този момент ще може да се отърве от него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР