Бяха нелепи социологическите прогнози, че БСП ще спечели. Беше ясна

...
Бяха нелепи социологическите прогнози, че БСП ще спечели. Беше ясна
Коментари Харесай

Георги Харизанов шокиран: Не разбирам кой може да гласува за Иванчева

Бяха нелепи социологическите прогнози, че Българска социалистическа партия ще завоюва. Беше ясна успеха на ГЕРБ. Изборната интензивност пада в целия свят, хората са все по-заинтересовани от персоналните си проблеми. Това съобщи анализаторът Георги Харизанов от Института за дясна политика в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Темата, че хората гласоподават за по-малкото зло е дейна от близо 30 години. Не одобрявам оправданията, че няма за кого да се гласоподава. Има толкоз партии с толкоз хрумвания, че постоянно може да се откри за кого да гласуваш ", сподели още по тематиката за евроизборите журналистът Петър Волгин.

"Няколко пъти се промени ситуацията поради резултатите изнасяни от ЦИК, само че преднината е ясно регистрирана. Имаше доверие към Борисов. Той е индивидът, който изнесе изборите за цялата партия. Да, Борисов е лицето на ГЕРБ, само че листата им беше изключителна. Не може да не отчетем работата и на предизборния щаб и Цветанов ", разкри Харизанов.

"Факт е, че Борисов има харизмата, която притегля гласоподавателите, a Българска социалистическа партия се занимаваше с почистване на сметки сред Станишев и Нинова. Българска социалистическа партия сбърка с тежките вътрешнопартийни драми ", добави Волгин.

"Елена Йончева нямаше от къде да познава европейските тематики, имена и обстоятелства. Но беше обвързване на Българска социалистическа партия да издигне подобен претендент или най-малко да я приготвят ", разкри Харизанов.

"Искрено не разбирам хората, които гласоподаваха за Десислава Иванчева. С кое е жертва тя, че я хванаха с пари ли ", попита Георги Харизанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР