Бях шокиран от това как един от гардовете изхвърли българския

...
Бях шокиран от това как един от гардовете изхвърли българския
Коментари Харесай

Христо Иванов иска отговори от президента и премиера за НСО и Доган

" Бях шокиран от това по какъв начин един от гардовете изхвърли българския байрак. Абсолютно е неприемливо българският знак да бъде потиснат по този метод. Аз персонално имам вяра, че те са от НСО и ще се борим да се потвърди това ".
Това сподели съпредседателят на " Демократична България " и някогашен правосъден министър пред bTV във връзка акцията в морския сарай на Доган.
" Моят проблем не е, че някой ме е изблъскал във водата, а че някои хора се усещат безусловно безнаказани ", разяснява той.
" Охранителите или са от НСО или са частни охранители, които по закон са длъжни да се легитимират. Тези гардове са били в НСО, сигурно, някои от тях, доказано със фотоси, са дълги години с Доган.
НСО не могат да признаят, че са техни чиновници, тъй като ще би трябвало да ги уволнят, а те не могат-защото това са гардове на Доган ", разяснява Христо Иванов.
Той прикани президента Румен Радев да обясни случая и да приключи " политическите " назначения в НСО.
Иванов се обърна към премиера с въпрос за какво НСО продължава защитата на Доган и Пеевски и какъв брой коства това?
" Искаме ясни отговори от президента и премиера по този проблем ", съобщи Иванов.
" Ясно е, че този парцел се употребява от почетния ръководител на Движение за права и свободи. Никой не може да изясни за какво там има преграда. Този терен е държавна благосъстоятелност, имаме го открито.
Попитахме регионалния шеф, от което излиза наяве, че това е българският бряг, държавна благосъстоятелност. След като не можем да стигнем по общински път по него, трябваше с лодка. Не сме отишли да вършим спор. Аз допускам, че законът в страната важи за всички. Но това е държавна благосъстоятелност ",допълни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР