Бях решил да спестя конкретни факти за задкулисието, но колегата

...
Бях решил да спестя конкретни факти за задкулисието, но колегата
Коментари Харесай

Александър Дунчев проговори за задкулисието в ПП

Бях решил да спестя съответни обстоятелства за задкулисието, само че сътрудника Росен Костурков от Политическа партия самичък открехна завесата с един коментар под вчерашния пост за разкарването на зелените дела от Политическа партия (виж Галерия). Първата му теза е, че съм внесъл " неблаговиден " закон, самичък, апокрифно и без координиране. Това написа във фейсбук Александър Дунчев от „ Продължаваме промяната ”.

Ето какво написа още той:

А това е най-смисленият закон за горите, тъй като взема решение главният и единствен проблем в страната (а и в партиите): компрометирането на държавността и правораздаването заради порочната процедура да се назначават не както е във всяка успяваща страна и компания - честни, самостоятелни и потвърдили се експерти, а " калинки ", шуробаджанаци и " наши хора ".

И дано дружно проверим обстоятелствата и всеки самичък да реши кой лъже и манипулира гласоподавателите:

1. Още на 24.03.2022 година адресирам по имейл (виж картинка) до парламентарната група на Политическа партия в 47НС първи " неспокосан " драфт на проекто-решение за транспарантен избор на фрагментите в цялата държавна администрация, и в частност в горите. Формата " проекто-решение " ми беше препоръчана от тогавашния ръководител на КЗХГ от Има Такъв Народ Пламен Абровски. Причината е разразилата се кадрова чистка на Българска социалистическа партия в горите. Резултат: 1 седмица без отговор (виж картинка), а след това пета глуха.

2. Тъй като абсурдът с чистката на Българска социалистическа партия се разрастна, макар неналичието на подпомагане от Политическа партия, внасяме проекто-решението само със Зорница Стратиева от ЗД: https://www.parliament.bg/bg/ns_acts/ID/164155 - никой не му обърна внимание в 47НС.

3. В 48НС още на 9 ноември 2022 година адресирам до всички сътрудници в парламентарната група на Политическа партия към този момент драфт на въпросния проекто-Закон за горите (виж картинката), вследствие на което получавам корекции от сътрудници, разнообразни от тези в КЗХГ и Костурков, и след цялостно координиране (тогава още ги не бяха проработили експертните групи) законът е показан на сътрудниците за сключване. Но след шестия автограф законът мистериозно изчезва!! И разбрах за какво!! И в случай че и Вие разберете, Бойко в действителност ще се върне на бял кон. Но не поради мен.

4. И ето по какъв начин законът след седмица разбирам, че е импортиран, даже не от мен, с първичните 6 подписа: https://www.parliament.bg/bg/bills/ID/164484

Другите неистини и операции на Росен, включително за Тома, няма смисъл да разясня, за де не сринем до 0 доверието в Политическа партия.

Извинявам се на сътрудниците от БНР (https://bnr.bg/post/101784879/aleksandar-dunchev), че през вчерашния ден отхвърлих упорито да дам образец за задкулисие, с цел да запазим положителния имидж на ПП-ДБ за изборите, само че не щеш ли през днешния ден задкулисието единствено се появи...

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР