Бях отстранена без мотив. Даже никой не е разговарял с

...
Бях отстранена без мотив. Даже никой не е разговарял с
Коментари Харесай

Освободената шефка на „Автомагистрали“: Задкулисието се връща през задния вход

Бях отстранена без претекст. Даже никой не е разговарял с мен. Поисках среща с министъра, само че ми беше отказана. От 10 дни знаех, че се готви нещо. ДАНС не ме проверява. Това съобщи освободеният изпълнителен шеф на „ Автомагистрали “ ЕАД Десислава Христова в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

"С новия министър се видяхме на 23 декември. Коментирахме инхауса, това не е нова информация, а продължение на нашата борба. Озадачиха ме няколко неща – доносите и пасквилите, че съм обвинена, разследвана, назначавала всякакви хора, че съм от квотата на Движение за права и свободи и така нататък ", разясни тя.

„ Нека да съдим хората по делата им “, прикани тя.

„ Не ми се разясняват клюки. Повтори се офанзивата на задкулисието против мен. Явно то продължава. Нещата се трансформираха внезапно след Нова година. Коментирахме към час случая за подсилване на свлачище, което ще коства 400 000 лв., а на компания ДЛВ са платени 9 млн. лв.. Оказа се, че тази компания е пернишка и е правила ремонта на „ Дондуков “, на моста „ Чавдар “ и така нататък Следващата стъпка беше да вършим проверка на тази компания. Новият министър ми забрани да излизам по медии и да давам изявленията. По този метод сме разваляли имиджа на „ Автомагистрали “, описа Христова.

„ Аз бях на конкурс преди три месеца. Сега излиза, че не съм годна. Била съм на митинга, правила съм си работата, не съм ощетявала страната. Излиза, че е по-важно кой стои зад теб. Задкулисието се връща през задния вход. Чрез нови лица и нови хрумвания задкулисието се връща. Парцелирането на властта на 4 не е обикновено “, уточни някогашната шефка на „ Автомагистрали “.

„ Жал ми е за този, който уволних и в този момент написа против мен - Николай Едрев. Аз съм дала документите за инхаус процедурите на ГЕРБ на прокуратурата. Аз желаех да развиваме комерсиалното сдружение, което да бъде на облага “, сподели още Десислава Христова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР