Бягайте в България и Румъния!. С такъв призив към сънародниците

...
Бягайте в България и Румъния!. С такъв призив към сънародниците
Коментари Харесай

Световноизвестен екстрасенс зове: Ако избухне Трета световна война, най-безопасно ще бъде в България

„ Бягайте в България и Румъния!„. С подобен апел към сънародниците си се обърна от канала си в YouTube един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски. Според екстрасенса България и Румъния ще бъдат най-безопасните страни, където поляците могат да се скрият при положение на експлоадиране на Трета международна война. Яцковски е прочут с мрачните си прогнози, в частност за случилата се в действителност тежка икономическа рецесия в Европа. През 2003 година излезе като победител от шампионата за ясновидци, проведен от японската телевизия Asahi. В аудиоклип с дълготрайност 9 минути и 26 секунди Кшищоф Яцковски, говорейки за себе си в трето лице, поучава съотечествениците си по какъв начин да постъпят в обстановка на нова световна война, написа „ Монитор “. „ Това е безусловно необикновено знамение за това къде поляците могат да намерят избавление, в случай че избухне война, в случай че избухне Трета международна война! “ – афишира мъжки глас. „ Кшищоф Яцковски ви споделя по този начин: Бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България! “ След това споделя за подтекста, от който се е родил апелът му.

През декември 2007 ясновидецът дал мрачни предсказания за Европа на репортерите, които поискали коментар за идната година. На 15 септември 2008 банкрутът на Лемън Брадърс трансформира пророчествата във факт, а поради нестабилната обстановка в Европа, Близкия изток и целия свят Яцковски трябвало да отговори на въпрос, който още през 2008 година му задала неговата щерка – какво би станало, в случай че се случи злополука или въоръжен спор. „ Ако се стигне до война и сражения, единственото леговище за поляците, безвредно място, където могат да избягат, са България и Румъния “. Самият Яцковски признава, че никой в Полша не свързва тези две страни с понятието сигурност и мнозина българи напущат родината си в търсене на шанса си в чужбина, а се счита, че сигурни във военно отношение са могъщи и богати страни като Съединени американски щати или Германия. Обявилият се за жив оракул поляк предвижда, че „ в Полша ще се диша мъчно, войната ще я заобиколи, само че няма да може да се диша “ и прави връзка с въздействието върху страната и популацията при повредата в Чернобил. „ Не тревожа и не пъдя поляците от страната им, единствено споделям какво би станало, в случай че се случи злополука или въоръжен спор “ – добавя ясновидецът. Роденият през 1963 Кшищоф Яцковски е шлосер по специалност, бил е претендент за народен представител в полския Сейм и води лична записана стопанска активност „ паранормални услуги “. През 2000 година става воин на документалния филм „ Ясновидецът “, а през 2003 година взе участие и печели шампионата на японската телевизия Asahi, в който участваха екстрасенси от целия свят.

През същата година стана изключително известен в родината си около съдействието си с полската полиция и присъединяване в телевизионното предаване „ Експериментът ясновидец “, предаван от един от най-големите тв канали Polsat. През 2011 година беше публично зает от прокуратурата в Краков като специалист по делото за убийството на 23-годишна студентка. През 2009 година в телевизионно изявление му задават въпроса кой ще бъде идващият президент на Полша. Всички предварителни настройки по това време сочат, че изборите ще бъдат извоювани още веднъж от настоящия Лех Качински. „ Няма го Лех Качински. Не знам за какво. Той спи„, споделя Яцковски. На 10 април 2010 година президентът Качински дружно със брачната половинка си и част от политическия хайлайф на Полша умира в самолетна злополука в Смоленск, а президент става неговият конкурент Бронислав Коморовски.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР