„Бягай, човече, бягай...“. Това смята да каже бившият на Кейт

...
„Бягай, човече, бягай...“. Това смята да каже бившият на Кейт
Коментари Харесай

Бившият на Кейт Бекинсейл: Дейвидсън да бяга!

„ Бягай, дребосъче, бягай... “. Това счита да каже някогашният на Кейт Бекинсейл, в случай че срещне новия ѝ любим Пийт Дейвидсън. Мат Райф е безапелационен, че комикът мъчно би издържал по-дълго време с актрисата.

Попитан от TMZ какво мисли за новата възлюбена на Кейт, Мат разяснява, че тя и Пийт са сладка двойка.

На въпрос какъв съвет би дал на някогашния на Ариана Гранде, Райф отговори: „ Забавлявай се до момента в който можеш “, само че добави, че се надява двамата да са щастливи и да изградят по-стабилна и сериозна връзка.

Мат Райф стартира да излиза с Кейт Бекинсейл когато бе на 21. Тя от своя страна бе на 43. Двамата бяха видяни за последно дружно през септември 2018 година Според таблоидите, младокът към момента не е преодолял раздялата и ревнува от Пийт Дейвидсън.

Предполага се, че актрисата е забила комедианта при започване на годината, само че разкри връзката си с него едвам през март.

Междувременно почитатели на най-новата двойка разкриха, че Бекинсейл е изчезнала от Instagram, като считат, че повода за това е Ариана Гранде, която бе сгодена за Дейвидсън.

„ Очевидно хората имат шантаво терзание от възрастовата ни разлика. Нас не ни тормози, само че за мен е ново. Ако имате задръжки по отношение на двойки с разлика в годините, обърнете се към Леонардо ди Каприо, Джейсън Стейтъм, Майкъл Дъглас, Ричард Гиър, Джеф Голдблум, Скот Дисик, Дейн Кук, Дерек Джетър, Брус Уилис, Харисън Форд, Томи Лий, Алек Болдуин, Шон Пен и както и да се споделя президентът на Франция “, разяснява 25-годишният комедиант.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР