BWT и отборът Alpine F1 подписват стратегическо, дългосрочно партньорство, с

...
BWT и отборът Alpine F1 подписват стратегическо, дългосрочно партньорство, с
Коментари Харесай

BWT и отборът Alpine F1 обединяват сили в стратегическо партньорство, насочено към устойчивост

BWT и тимът Alpine F1 подписват стратегическо, дълготрайно партньорство, с което австрийският снабдител на пречиствателни решения за вода ще стане главен сътрудник на тима Alpine F1 от 2022 година
Френският тим се кръщава BWT Alpine F1 с неотложен резултат
Известният розов цвят на BWT ще бъде включен в емблематичната синя багра на Alpine
BWT и Alpine ще работят дружно, с цел да популяризират посланието за резистентност по целия свят, употребявайки комбинираните световни платформи на Формула 1 и автомобилната промишленост

Отборът Alpine F1 и BWT, един от водещите снабдители на системи за филтриране на вода в международен мащаб, афишират стратегическо, дълготрайно партньорство. BWT става главен сътрудник на тима Alpine F1 от сезон 2022, като тимът се кръщава BWT Alpine F1.

Alpine се ангажира да употребява емблематичния розов брандинг на BWT, с цел да популяризира посланието за резистентност и обществена отговорност по света, употребявайки комбинираните световни платформи на Формула 1 и автомобилната промишленост. Розовият цвят символизира задачата на BWT да „ Промени света – глътка по глътка “ и да го прави малко по-добър всеки ден посредством използване на концепцията за свободна от бутилки зона.

За Alpine това е огромна нова стъпка напред поради задачата на тима да провокира шампионата в границите на 100 надпревари в тази нова епоха на регламентите. От влизането си в спорта през 2021 година, Alpine се потвърждава като динамичен и чевръст тим, кадърен да се състезава в предните редици и да дерзае, на и отвън пистата. Отборът също по този начин поема уговорката да употребява неповторимата платформа на Формула 1 и автомобилната промишленост, с цел да изведе значими обществени въпроси на напред във времето.

BWT – Best Water Technology – водач на европейския пазар в пречистването на вода, продължава задачата си да дава вода с съвършено качество за всевъзможни цели, на всички места по света, непосредствено от кран, диспенсър за вода или филтър за трапезна вода. С новаторски, патентовани BWT технологии, локалната вода се филтрира и в това време се обогатява с скъпи минерали и микроелементи като магнезий, цинк и силикат, спестявайки време и енергоемко превозване, предпазване и изхвърляне на бутилки с вода.

Отборът на Alpine F1 и BWT са отдадени на взаимната работа, с цел да проучват въздействието си върху целия свят и фрапантно да понижат въглеродния си отпечатък в съответните области. Премахването на използването на пластмаса за еднократна приложимост е единствено първата стъпка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР