Бвшият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бвшият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: Сега ЦСКА ще елиминира и ирландците

Бвшият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев даде своя комента след снощните европейски мачове.

" Хубава вечер за българския клубен футбол. Европейските мачове са най-важните, по този начин е било постоянно. Няма по какъв начин да те забележи някой сериозен клуб против Монтана. Добър резултат за ЦСКА, само че имал ли е някой подозрение, че ще ни бъде мъчно против това квартално отборче от Скопие. Напълно предстояща победа. Двама души са класата в ЦСКА - Йомов и Матей. Сега ще отстраняваме и ирландците.

Успешна вечер имаше и Левски, като те също няма да имат проблем в идващия кръг. Мъри Стоилов беше разучил ПАОК и беше наредил своя тим чудесно. Левски изпусна успеха в Гърция. В шампионата обаче и ЦСКА, и Левски няма да имат късмет против любимеца Лудогорец. Прогнозирам към 10 точки преднина за Лудогорец в крайното класиране.

Ботев единствен отпадна от българските тимове, само че това не трансформира обстоятелството, че беше сполучлива вечер за нашите клубове. Единствено евротурнирите имат значение, нашето състезание е доста едва, няма за какво да се лъжем. Затова и националният тим е слаб - поради слабото вътрешно състезание и обстоятелството, че българските футболисти не играят в мощни клубове в чужбина. Това е ", сподели Майкъла пред " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР