Бутнаха 15-16 кокошкарници и се приказва сега само за полицейското

...
Бутнаха 15-16 кокошкарници и се приказва сега само за полицейското
Коментари Харесай

Асеновград пита: Къде са 150-те души, които търсиха саморазправа с децата ни?

Бутнаха 15-16 кокошкарници и се приказва в този момент единствено за полицейското ръководство. Хванаха 15-тина души, а останалите 150 къде са? Не знам за какво се дава опция ромите да си вършат този пиар, пазят ги известни депутати. Това разгласи Йордан Тодоров, татко на две от потърпевшите преди към този момент съвсем месец при побой на язовир " 40-те извора " деца.
По думите на Тодоров синът му е претърпял две интервенции и не може да мърда единия пръст на оперираната си ръка, най-вероятно ще има и трета интервенция. Бащата показа пред Нова телевизия, че е помолил Министерство на вътрешните работи да оказват помощ на щерка му с психолог, само че от полицията мълчат.
Протестиращите показаха, че до момента локалната власт извършва по-лесните за нея ограничения – да се ревизира за нерегистрирани лица, за противозаконни постройки, защита на язовир " 40-те извора ". Някак обаче локалната власт се спъва в държавни проблеми за другите ограничения, споделят протестиращите. Те се възмутиха и, че вицепремиерът Валери Симеонов не пристигна да се регистрира какво е свършено, въпреки че Тодоров уточни, че част от обещаното от Симеонов е изпълнено. Според оповестена в пловдивски медии информация Симеонов не бил поканен да взе участие на кръглата маса в Асеновград през предходната седмица и по тази причина не пристигнал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР