Бутилките с гореща вода изглеждат почти задължителни, тъй като живакът

...
Бутилките с гореща вода изглеждат почти задължителни, тъй като живакът
Коментари Харесай

Изхвърлете веднага бутилката си с гореща вода, ако откриете скрит код

Бутилките с гореща вода наподобяват съвсем наложителни, защото живакът пада, изключително за децата ви, в случай че се оплакват от студа, само че хората са предизвестени да ги изхвърлят техните надалеч, в случай че намерят прикрит код.

Твърде изкушаващо е да употребявате бутилка с топла вода, с цел да затоплите леглото на децата си, преди да влязат в него през нощта, с цел да сте сигурни, че чаршафите са хубави и препечени. Но след обезпокоителен скок в " сериозните " изгаряния, родителите бяха помолени да ревизират за един прикрит подробност по тях, с цел да се уверят, че този, който имат, към момента е безвреден за потребление. И освен децата са наранени от изгарянията.

Нови данни от Международната база данни за пострадванията при изгаряния (iBID) демонстрират, че изгарянията и опарванията при деца през първите шест месеца на 2023 година са се нараснали с 45% в съпоставяне със същия интервал на 2022 година Изгарянията и опарванията при възрастни и възрастни хора от бутилките с гореща вода също са се нараснали с 19%, оповестява Children's Burn...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР