Бутай на Гери-Никол определено разби конкуренцията, защото парчето за броени

...
Бутай на Гери-Никол определено разби конкуренцията, защото парчето за броени
Коментари Харесай

Щура, цветна и много гореща: Гери-Никол пръска от енергия, разби музикалните чартове

" Бутай " на Гери-Никол несъмнено разруши конкуренцията, тъй като парчето за броени дни натрупа милиони гледания, а тийн звездата за следващ път потвърди, че няма равна в това, което прави. 

" Много се веселя, че парчето се хареса на хората. Аз съм рисков състезател, избирам да върша нещата, които усещам със сърцето си и и обичам да върша. Винаги мога да бъда друга ". Видеото е снимано от непознат режисьор, който се свързал с Гери-Никол в Инстаграм, като ѝ писал, че е доста готина и желае да работи с нея, а по това време е била на отмора в Бали с родителите си. Гери проучила по какъв начин стоят нещата и се съгласила, а видеото е снимано точно на екзотичната дестинация.

Виж още: Даяна Хандживеа: " Ако желаете да ви е безшумно, не ходете на Слънчака, а на Кранево "

" Получи се нещо огромно и се увещавам, че най-хубави са спонтанните неща в живота ", споделя Гери пред " На кафе ". Звездата излъчва доста съблазън във видеото, само че признава, че всяка жена би трябвало да има лично лъчение. Сценичният облик на Гери не се разграничава от този, който е тя в живота и всекидневието си - цветна, щура, секси и екстравагантна.

Виж още: Секси племенницата на Галена предизвика със фотоси по тънки презрамки

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР