BusinessKorea съобщи, че Samsung Electronics разработва нов смартфон, който ще

...
BusinessKorea съобщи, че Samsung Electronics разработва нов смартфон, който ще
Коментари Харесай

Новият смартфон на Samsung ще бъде 100 пъти по-добър от всеки друг, включително и от iPhone X

BusinessKorea заяви, че Samsung Electronics създава нов смарт телефон, който ще бъде 100 пъти по-добър от всеки различен мобилен телефон, в това число и от iPhone X.
Устройството ще има продуктивност, на която ще завиждат даже и актуалните компютри с процесор от семейството Intel Core i5. Това ще бъде реализирано благодарение на напълно нов процесор, върху основаването на който сега работи група от 100 експерта.



Порталът добавя, че за основаването на първия в света невроморфен процесор с изкуствен интелект от последващо потомство Samsung Electronics получава поддръжката на водещите южнокорейски университети. Структурата на новия процесор ще припомня човешкия мозък. Производителността на чипа ще бъде рекордно висока при рекордно ниска консумация на сила.



Очаква се потреблението на новия невроморфен процесор да понижи потреблението спрямо днешните процесори, с цели 100 пъти. Очевидно е, че времето на самостоятелна работа на това устройство ще бъде доста по-дълго.

Новият процесор с ИИ от ново потомство би трябвало да бъде основан през идващите 3 години и бюджетът за неговото планиране и разработка е $8,5 милиона. Според специалистите, новият смарт телефон ще бъде 100 пъти по-добър от всички аналози на пазара, в това число и от iPhone X.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР