Бурното развитие на гейминг индустрията води до глад за специалисти

...
Бурното развитие на гейминг индустрията води до глад за специалисти
Коментари Харесай

Обучение по Game Development започва на 7 декември в Нет Ит


Бурното развиване на гейминг промишлеността води до апетит за експерти в бранша
(снимка: CC0 Public Domain)

Видеоигрите заемат голям дял от бранша на новите технологии. По последни данни, пазарът на игри ще доближи 159,3 милиарда $ през 2020 година, което е доста нарастване – с 9,3% по отношение на 2019 година Нарастването от 2016 година до момента е 76,8%. Все по- наличните технологии и разширяващият се възрастов диапазон на потребителите основават доста положителни условия за още по-стръмно развиване на гейм промишлеността. Според прогнозите, че тя ще доближи 200 милиарда $ до 2023 година, а този ритъм на повишаване води до апетит за експерти в бранша.

Ако желаете да станете разработчик на игри, можете да изберете към лицензиран образователен център Нет Ит, която е една от дребното образователни институции в страната, предлагащи професионално образование по. Следващото такова образование ще започва на 7 декември 2020 година и ще се организира онлайн онлайн във виртуална класна стая.

Курсът протича в два семестъра, което е към една календарна година. По време на образованието курсистите създават 2D, 3D и игри с добавена действителност. Също по този начин получават солидни познания и умения в гейм дизайна, а най-после се научават и по какъв начин да разпространят готовите си игри на пазара.

Обучението е напълно с практическа устременост и приготвя курсистите за работа с най-развитата и добре поддържана платформа за основаване на компютърни игри – UNITY. Тя дава неограничени благоприятни условия за основаване на 2D и 3D игри и улеснява извънредно гейм разработчиците.

След довеждане докрай на образованието участниците ще имат всички нужни умения, с цел да основават свои лични игри – от концепцията до подготвен, работещ артикул. Освен това курсистите получават Удостоверение с издател МОН и Сертификат на британски език от Софтуерната академия. Дипломата от МОН се издава след сполучливо прекосяване на държавен изпит и е годна в целия Европейски съюз.

Можете да сбъднете фантазията си да създадете лична компютърна игра, като се запишете в професионалното образование по Game Development в Software Academy към Нет Ит от. Консултантите на академията отговорят на зародили въпроси на телефон 0700 16 004.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР