Бургазлията Емил Гепов едва не е загубил живота си преди

...
Бургазлията Емил Гепов едва не е загубил живота си преди
Коментари Харесай

Ловци обградиха лекар край Русокастро и едва не го убиха

Бургазлията Емил Гепов едвам не е изгубил живота си преди няколко дни, откакто се е оказал обкръжен от 12 ловци от село Русокастро, Община Камено.

Д-р Емил Гепов е известна фигура в Бургас, с докторска степен по различна медицина. Завършил е Академията по различна медицина в Калкута, Индия, със компетентност - рейки мастер, хиропрактика, акупунктура, аюрведа, натуропатия. Негов патент е по този начин нареченото духовно изправяне на опорно-двигателния уред и на нервната система.

Той е пуснал тъжба до Окръжна прокуратура-Бургас. Д-р Гепов упорства да се посочи дали това е ловно поле и в случай че е такова за какво не е маркирано.

Ето какво описа пред Флагман Емил Гепов:

Около 9:30 часа сутринта отидох да се разходя към крепостта Русокастро. Отидох на възвишението и започнаха да се чуват изстрели от ловни пушки. От ехото не можех да дефинира от къде и какъв брой близо се стреля. Качих се на най-високата точка и и от там се виждаше по какъв начин в кръг от 300 метра бях обкръжен от 12 ловци, които продължаваха да стрелят от южната и северната час и стесняваха периметъра към мен.

Една част от тях ме виждаха, само че никой не се обади по мобилният телефон на останалите да спрат да стрелят, с цел да мога да изляза от този капан.

Последните гърмежи се чуваха от към 100 метра. Изплаших се, нямаше какво друга да направя с изключение на да тичам. Път липсваше и потеглих през полето. В местността има доста шубраци и видимостта е дребна, опасявах се че когато се прокрадвам издавах шумове и някой от ловците можеше да ме простреля.

С Божията помощ се измъкнах незасегнат. Попитах един от ловците за какво се стреля, не вижда ли, че има човек, а той ми отговори, че това е било ловно поле и съм нямал право да се разхождам там.

Мястото в никакъв случай не е било ловно поле, в случай че е по този начин, считам, че би трябвало да е оградено или да има надписи и знаци, с цел да не се минава от там. На 500 метра от там има построен детски парк с люлки, пързалки, беседки. На същото разстояние е крепостта, където постоянно има туристи.

Обадих се на телефон 112 от там ме помолиха да изчакам, с цел да ме свържат с дежурният служител на реда който дава отговор за този регион. Разказах му за случилото се, само че той ме изненада с изказванието, че това било пусия (дебнете на дивеч от засада, б.а.) и съм нямал право да вървя там, тъй като имало лов. Назидателно ми се скара и ми сподели да чета закона за ловните полета. Твърдеше, че случилото се било на огромно разстояние от крепостта. Също че преди време там разрушили или гръмнали в главата някакъв човек. През целият диалог той не попита какво е моето положение, а искаше да ме убеди че съм виновен”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР