>Бургазлии стават все по-активни участници във второто издание на Лотарията

...
>Бургазлии стават все по-активни участници във второто издание на Лотарията
Коментари Харесай

Броени дни остават до първата награда от лотарията с касови бележки

>
Бургазлии стават все по-активни участници във второто издание на Лотарията на Националната организация за приходите с касови бележки. 207 хиляди са записаните досега касови бележки от Бургас на обща стойност 3,7 млн. лв..

В народен мащаб за присъединяване в известната игра на данъчните са регистрирани над 3 млн. фискални бонове на обща стойност 50 млн. лева Над 160 000 от към този момент записаните бележки са от ПОС терминал. Средно всеки консуматор в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки.
Фискалният бон с най-висока стойност е записан от консуматор от Варна, като участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са записали касови бележки на стойност над 9000 лева

Статистиката на Лотарията сочи, че 55% от потребителите са мъже. Близо 10% от регистриращите касови бележки имат ползи в региона на спорта, а 3 на 100 посещават готварски конгреси и рубрики и се интересуват от хранене и питиета.

Тази година късметлиите ще бъдат обявявани освен на формалния интернет уебсайт на Лотарията - kasovbon.bg, само че и на особено основаната във Фейсбук страница. В обществената мрежа потребителите могат да наблюдават последните вести към играта и да задават своите въпроси.

Голямата премия в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лева 2000 лева ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, записал печеливша касова записка. Всяка седмица някой ще печели и предметна премия на стойност почти 1000 лева Двойно по-голям късмет за продобиване на премия имат участниците, които са плащали с банкова карта и, с изключение на касовата си записка, са запазили и записали бележката от ПОС терминала.

В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт. Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР