Бургаският свещеник отец Антоний, който служи в църквата Свети Иван

...
Бургаският свещеник отец Антоний, който служи в църквата Свети Иван
Коментари Харесай

Отец Антоний размаза БМВ-то си в Бургас: Не карах бързо! Баничарката ми пресече пътя

Бургаският духовник отец Антоний, който служи в църквата „ Свети Иван Рилски “ в Бургас, катастрофира преди минути с лъскавото си БМВ 5 на бул. „ Янко Комитов “, оповестява Флагман.бг. Той се заби в баничарка на EVN, а след удара предницата на немското возило е размазана, присъединили са се и еърбеците, което сочи, че конфликтът е бил много сериозен. По знамение няма потърпевши.
Отец Антоний е пътувал със брачната половинка си, а в другия автомобил са били трима техници на енергодружеството.
„ Не съм карал бързо. Този автомобил ми сече пътя и нямаше по какъв начин да избегна удара. Слава Богу, всички сме добре, това е най-важното “, сподели отец Антоний пред Флагман.бг.
В момента той провежда репатрирането на БМВ-о си.
Шофьорът на служебната кола на EVN от своя страна твърди, че не бил отговорен за злополуката. Опитал се от отбивката до автомивка „ Фреш “ да се включи в дясната лента на бул. „ Янко Комитов “. Тогава БМВ-о го „ зашило “.
„ Изведнъж усетих мощен удар в задната част на колата. Изхвръкнах и се ударих в тротоара. Няма потърпевши, развалена е техниката, която е много скъпа и возихме в задната част на служебната кола “, сподели техникът от енергото пред Флагман.бг.
Пробите за алкохол и опиати и на двамата водачи са негативни.
В 12:50 часа:
Отец Антоний се обади в редакцията на Флагман.бг, с цел да посочи, че колата коства 30 хил.лева и е на името на брачната половинка му. Закупена е на лизинг от финансова институция. Той уточни, че в протокола на КАТ ясно е разказано, че виновникът за ПТП-то е лидерът на служебния автомобил на ЕВН.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР