Бургаският съд остави в ареста Алекси Димов. 18-годишният ром, едва

...
Бургаският съд остави в ареста Алекси Димов. 18-годишният ром, едва
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Алекси, който уби с колата си две жени

Бургаският съд остави в ареста Алекси Димов. 18-годишният ром, едвам с 19 дни стаж зад кормилото, умъртви две дами в Карнобат точно на Архангелова задушница. Пред съда във вторник Алекси, който е татко на едно дете, не сподели, че съжалява за случилото се. Той помоли магистратите за мярка подписка. Държавното обвиняване обаче бе изрично срещу смяна на мярката и стартирането му на независимост. Алекси пътувал постоянно в чужбина и имало заплаха да се укрие, сподели прокурорът по делото Малентина Маджарова.

В коридорите преди съвещанието юристът на обвиняемия- Красимир Кацарски изясни, че откакто премазал една от дамите – Ганка, Димов се опитал да и окаже първа помощ. По думите му, клиентът му изгубил ръководство над автомобила, който му бил подарък от татко му.

Двете жени- Ганка и Каля, съседки от Карнобат, тръгнали за гробищата, когато на улица „Петър Берон“, ги връхлетял мерцедеса на Алекси. Според локалните хора, той се движел доста бързо. Полицията има подозрения, че е взел участие в гонка.

Пред съдията във вторник, ромът призна, че е карал с над 50 километра в час, само че настояваше, че е изгубил ръководство над автомобила.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР