Бургаският апелативен съд потвърди временната мярка задържане под стража за

...
Бургаският апелативен съд потвърди временната мярка задържане под стража за
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста руската измамничка, издирвана от Интерпол

Бургаският апелативен съд удостовери краткотрайната мярка " задържане под стража " за период до 40 дни по отношение на Елена М., търсена от съветските управляващи за измами в изключително огромни размери, заяви " 24 часа ".

Престъпленията са осъществени на територията на Руската Федерация, в интервала от 16 април 2013 година - до септември 2014 година Рускинята е разследвана за измами, посредством които е присвоила 19 милиона съветски рубли и близо 500 000 щадски $.

От пресцентъра на Апелативния съд прецизират, че в Руската федерация оптималното наказване за " шикалкавене " е 10 години отнемане от независимост.

Предвидените в българския Наказателен кодекс санкции са " отнемане от независимост " за период от 1 година до 8 година и за период от 3 година до 10 година

Според магистратите само мярката " краткотрайно задържане " би била съответна и може да обезпечи присъединяване на желаното лице в производството по екстрадиция.

Според съдът желаната от отбраната мярка " домакински арест " не би могла да обезпечи в цялостна степен и да подсигурява персоналното наличие на рускинята в производството по екстрадиция. Определението е дефинитивно.

Припомняме, че на 15 май стана ясно, че в Бургас е арестувана рускиня, търсена от Интерпол. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР