Бургаските криминалисти са наблюдавали повече от месец знаковата ъндърграунд фигура

...
Бургаските криминалисти са наблюдавали повече от месец знаковата ъндърграунд фигура
Коментари Харесай

Зрелищна акция в Бургас заради авер на Митьо Очите

Бургаските криминалисти са следили повече от месец знаковата ъндърграунд фигура Антоан Подмолов-Подмола, преди да го арестуват при спецакцията при започване на годината, оповестява Флагман.бг.

Бившият сътрудник на несебърския необут Митьо Очите даже е закопчан по време на наркосделка. Подмола продал неголямо количество - към 4 гр марихуана на Й. М. Сделката станала в къщата на 55-годишния Подмолов в с. Каменар, като дрогата била скрита в кутия от цигари „ Марлборо “.

Изведнъж регионът почернял от полиция и белезниците щракнали на китките на Подмола. При обиска в парцела проверяващите разкрили съвсем 1 кг марихуана, който хасковлията считал да пласира. Според обвинителния акт по делото дрогата е превозена с Ауди от София до Каменар 2 месеца по-рано – на 12ти октомври 2018 година

Арестуван с марихуана в София мъж от Димитровград, пък дал показания, че от 6 месеца работи за Подмола и придвижва опиати с автомобила си, за което получава заплащане.

Подмола е зад решетките към този момент 10 месеца поради акцията в дома му. Той получи обвинявания за държане на дрога за разпространяване и ще се изправи пред Бургаския областен съд тази седмица. Подмола е упрекнат и за владеене на муниции, за които нямал позволение, само че 29-те хапчета, за които се смяташе, че са екстази и се чакаше експеритиза, не са присъединени към делото. Ако бъде приет за отговорен, Подмолов може да получи от 2 до 8 години затвор и санкция от 5 000 до 20 000 лева

Антоан Подмолов е от Хасковския край, построил е къщата в Каменар преди две години и живее в нея самичък, няма семейство. Подмола се подвизава в региона на Поморие отпреди 15 години. Разпознаваем е в ъндърграунда. Бил е непосредствен до Димитър Желязков - Очите и се е приемал за негов консултант във връзка с сериозния му бизнес. Търгували са публично с гнайс и други потребни изкопаеми, добивани в Ивайловградско.

Очите и Подмола били в извънредно обтегнати връзки напоследък, твърди чудесно осведомен източник, представен от Флагман.бг. Не контактували. Причината - извоювани от Подмола пари са били блокирани по виновност на Очите от страната, след което той е отказал да го компенсира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР