Бургаски майки събраха чрез благотворителен базар близо 5 хиляди лева

...
Бургаски майки събраха чрез благотворителен базар близо 5 хиляди лева
Коментари Харесай

Майки от Бургас събраха близо 5 хиляди лева за деца в неравностойно положение

Бургаски майки събраха посредством благотворителен базар близо 5 хиляди лв. за деца в неравностойно състояние. Парите са от продажбата на ръчно направени великденски сувенири. 
В благотворителната самодейност участваха както майки от Бургас, по този начин и доброволци от Пловдив, София, Банско и Несебър, които безплатно дават направени от тях украси, бижута и предмети, заяви Ани Сивева от локалната организация на Движението на българските майки. 
Събраната сума ще бъде изразходвана за деца в неравностойно състояние от четири институции в града:  " Помощно учебно заведение, Центърът за социална поддръжка, дом " Вяра, вяра и обич ". Целогодишно подкрепяме фамилии в потребност, деца в риск. Помощта се показва в тази морална поддръжка, която ние осигуряваме - честваме на рождени дни, разнообразни начинания. Там, където можем по чисто прочувствен метод да се срещнем с децата, да им помогнем да се почувстват специфични. "
Базарът се организира в границите на три дни преди Цветница. Той е реалност към този момент за шеста поредна година, като обичайно се провежда преди Коледа и Великден.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР