Бургаската районна прокуратура се захвана с проституиращите травестити и циганки

...
Бургаската районна прокуратура се захвана с проституиращите травестити и циганки
Коментари Харесай

Бургаските власти погнаха проституиращите травестити в града

Бургаската районна прокуратура се захвана с проституиращите травестити и циганки в региона против Транспортната болница в града. В градинката от доста време се оферират всевъзможен вид полови услуги, в това число и за извратени лица, задоволяващи нагона си с травестити.

Прокуратурата се самосезира по полицейски отчет и по журналистически материали, които касаят редовно осъществявани закононарушения от страна на проституиращи лица от мъжки и женски пол на територията на детска площадка против ТДКЦ – Бургас (Транспортна болница) и в региона към нея.

В прокуратурата към този момент е заведена кореспонденция и е избран наблюдаващ прокурор по нея. Той е разпоредил инспекция с оглед данни за вероятно осъществени сформира на закононарушения по чл.325 (хулиганство) и член 329 (пълнолетно и безработно лице, което получава не трудови приходи по забранен или аморален начин) от Наказателен кодекс.

Осъществяването на инспекцията е предоставено на чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи –Бургас. Те би трябвало да извършат нужните дейности в период от 30 дни, след което събраните материали и доказателства би трябвало да бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор, който да предприеме следващи дейности съгласно закона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР