Бургаската районна прокуратура постанови 26-годишният Живко Кючуков, който потроши беззащитна

...
Бургаската районна прокуратура постанови 26-годишният Живко Кючуков, който потроши беззащитна
Коментари Харесай

Прокуратурата взе решение за бандита, който преби жена на спирка в Бургас, праща го в...

Бургаската районна прокуратура постанови 26-годишният Живко Кючуков, който потроши беззащитна стара жена на автобусна спирка в Бургас, да бъде изместен в затворническата болница в Ловеч. Магистратите са почели настояването на юрист Благой Потеров, обвиненият да бъде откаран от бургаския затвор в Ловеч, написа Burgasinfo.com.

Там той ще бъде подложен на стационарни проучвания, които да открият вменяем ли е, може ли да носи отговорност за дейностите си или следствието против него би трябвало да бъде прекъснато, поради тежко психологично заболяване. Психиатрите в Ловеч би трябвало да се произнесат страда ли Живко от параноидна шизофрения и бил ли е в медикаментозна ремисия по време на нападението. Такова е заключението на специалистите от Бургас. Според наредбите на магистратурата, Живко ще остане в Ловеч 20 дни.

Припомняме, че той бе арестуван от полицията, откакто на 9 май т.г. брутално преби пенсионерка на автобусна спирка в комплекс " Изгрев ". На записа от охранителна камера, снимала нападението, се вижда по какъв начин нападателят рита с всичка мощ бабата в тил и я събаря на земята, а след това се връща с камък в ръка към нея. 72-годишната жена бе призната в болница със счупена тазобедрена става и оперирана. Възстановяването й, съгласно медици, ще отнеме половин година.

Ако Живко бъде приет за отговорен, може да получи до 10 години затвор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР