Бургаската полиция разби помещение за отглеждане на големи количества марихуана

...
Бургаската полиция разби помещение за отглеждане на големи количества марихуана
Коментари Харесай

Разбиха оранжерия за марихуана в село до Слънчев бряг

Бургаската полиция разруши помещение за развъждане на огромни количества марихуана в село Лъка, намиращо се на 20 километра от курорта Слънчев бряг.

Служители на "Криминална полиция " и "Специализираните полицейски сили " направили профилирана интервенция в с. Лъка, общ. Поморие, при която направили претършуване в дома на 37-годишния престъпно проявен А.Б., ситуиран на ул. "Стара планина ". Униформените намерили и иззели в особено пригодено помещение с халогенни лампи, термометри, релета и вентилатори, 33 сакции с канабисови растения в друг етап на напредък.



Открити и конфискувани са още пет пакетчета със суха зелена листна маса (марихуана), електронна везна, компютърна настройка и чувал със суха зелена листна маса (марихуана). Общото количество на откритото и конфискувано изсъхнало наркотично вещество е към 1 кг.

А.Б. е арестуван за период от 24 часа. Работата по цялостното документиране на незаконната активност на 37-годишния мъж продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР