Бургаската полиция е заловила седем нелегални мигранти след преследване късно

...
Бургаската полиция е заловила седем нелегални мигранти след преследване късно
Коментари Харесай

Трафиканти спретнаха гонка на бургаските полицаи

Бургаската полиция е заловила седем незаконни мигранти след гонене късно нощес . Бежанците са били открити в лек автомобил, заяви Българска национална телевизия.

Автомобилът с мигрантите е бил набелязан за прекъсване, откакто самичък ускорил, преминавайки около полицейски патрул в региона на Средец. Именно поради това чиновниците на реда станали подозрителни и тръгнали след него. Шофьорът на автомобила не спрял и при звуков и светлинен сигнал, а в противен случай - ускорил още повече и се опитал да избяга.

На места развил скорост и до 200 км/ч, застрашавайки и други водачи. Органите на реда съумели да спрат автомобила на надлез " Владимир Павлов ", малко преди да навлезе в центъра на Бургас.

Задържан е водачът - грузински жител . Използваната от него кола е с български номера, взета чартърен. Седемте мъже мигранти се самоопределят като афганистански жители.

Спрян е и още един автомобил, също ръководен от грузински жител. Втората кола е била празна, само че проверяващите се съмняват, че и в нея са били транспортирани мигранти, които са били свалени по-рано. И този водач е задържан.
 Над 900 незаконни мигранти са арестувани у нас през юни
Над 900 незаконни мигранти са арестувани у нас през юни

Това е 2,4 пъти повече по отношение на месец май
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР