Бургаската красавица Петя Стоянова ще бъде един от менторите на

...
Бургаската красавица Петя Стоянова ще бъде един от менторите на
Коментари Харесай

Една от най-красивите родни дами става ментор в ново риалити, показва живота си зад обектива

Бургаската хубавица Петя Стоянова ще бъде един от менторите на най-новия уеб риалити план InstaQueen на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. 23-годишната дама и още 3 девойки ще бъдат ангелите на Мегз, които ще правят оценка кандидатските на короната на Инстаграм кралицата на България, написа " Флагман ",

Петя е една е от най-красивите дами у нас. Звездната й кариера стартира още от гимназиалните години в ГПАЕ „ Гео Милев “, когато се появява за първи път на театралната сцена на бургаския спектакъл. С лед това стартира работа като стюардеса, само че от близо 3 години топхубавицата се приземява трайно на земята и става едно от най-предпочитаните и продавани лица в българския бизнес . Позира за реклами на разнообразни артикули – от заведения, през верига бутици до козметика.

Предпочитана е и за модел в редица фотосесия и участия в музикални видеоклипове, където безусловно опиянява с сексапил и държание пред камерата. Само в Инстаграм бургазлийката е последвана от 82 хиляди консуматори и почитатели. Мъжете обаче единствено могат да плакнат очи по нея и да мечтаят за сходна жена. Бургазлийката е дългогодишна другарка на един от синовете на известната по Черноморието фамилия Диневи.



Именно блестящият й живот и множеството всемирски събития, от които Петя е част, са й повода тя да бъда определена за наставник в плана на Мегз.

Идеята е да покажем какъв брой в действителност ни коства целият този искра, тъй като зад това, което се вижда най-после на фотосите, стои доста работа и труд. Аз и другите ангели ще съветваме девойките по какъв начин да се държат пред обектива, какво държание да имат, по какъв начин да се гримират или да си създадат прическа. Ще имат разнообразни задания и тествания, с които да им покажем, че лъскавият живот не е единствено звезден прахуляк и занимания, а желае и работа “, описа пред кореспондент на Флагман.бг Петя.

В момента бургазлийката създава своя бизнес концепция, като е заложила основно на популяризация и печелене на средства точно посредством Инстаграм. Петя съумява да съчетае непрестанните си задължения и работа с ученето – следва интернационалните бизнес връзки в София.

Цяло съзвездие съумели българи пък ще образоват участничките в плана и с експертни препоръки ще им дадат шанса да се приближат до короната в InstaQueen. Във всеки епизод на риалити шоуто ще има нова вълнуваща задача, а измежду помощниците на топ дизайнерката Мегз ще са фитнесмоделът Биляна Йотовска, писателят и публицист Любен Дилов–син, обичаният имиджмейкър и пиар на звездите Ива Екимова, лъчезарната Александра Петканова и звездата в мистъри уеб сериала „ Килерът “ Никол Андонова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР