Burgas24.bg виж галерията Собственикът на БМВ-то, което бе потрошено в мелето

...
Burgas24.bg виж галерията
Собственикът на БМВ-то, което бе потрошено в мелето
Коментари Харесай

Собственикът на БМВ-то от мелето на Тракия: Платих да го докарат от Германия, те ми го потрошиха

Burgas24.bg виж галерията Собственикът на БМВ-то, което бе потрошено в мелето на Автомагистрала " Тракия “, се свърза с Burgas24.bg и разкри потресаващи детайлности за случая. Асен Асенов, който живее и рабти в Германия, е наел бургаска компания да транспортира лъскавото возило до ямболското село Козарево. Както съобщихме през вчерашния ден, платформата се обърна независимо на аутобана, а колата бе потрошена.

" Още на 9-и септември се свързах с бургаска компания, която трябваше да транспортира автомобила до Козарево, където живеят баба ми и дядо ми. Доколкото разбрах, в сряда е трябвало да бъде доставена. Вместо това се свързаха с мен и ми оповестиха, че е станала злополука. Колата към този момент за нищо не става. Свързах се с компанията, от където в началото ме увериха, че всичко ще бъде платено. Когато последния път звъннах в офиса, ми обявиха, че нямат визия защо става въпрос “, описа извънредно пред Burgas24.bg притежателят на БМВ-то.

На този стадий той не желае да разкрива името на компанията, тъй като е окуражен, че казусът ще се реши цивилизовано. Ако това не се случи, е подготвен да ни даде цялата преписка с техните чиновници, както и цялостната документи по случая.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР