Burgas24.bg виж галерията Ресторант Хепи, който от години се помещава на

...
Burgas24.bg виж галерията
Ресторант Хепи, който от години се помещава на
Коментари Харесай

Хепи напуска хотел България, мести се до Грамофона

Burgas24.bg виж галерията Ресторант " Хепи ", който от години се обитава на партерния етаж на хотел " България " напълно скоро ще е на нов адрес – на метри от един от знаците на Бургас – Грамофона. Заведението за бързо хранене, което е считано за най-оборотното, към този момент е брандирано, а от поставените обозначения, излиза наяве, че ще отвори на 10-и юли, увери се кореспондент на Burgas24.bg.

След като емблематичният за Бургас хотел " България " мина в ръцете на брата на Весела Лечева – хазартния необут Даниел Лечев, новите притежатели дадоха на известната верига къс период да се изнесе от постройката. Скоро там ще стартира величествен ремонт, а на мястото на заведението ще се появи казино.

Така " Хепи " стартира трескаво да търси нов обект в центъра на Бургас. По информация на Burgas24.bg , условията са били извънредно високи – от 600 до 1000 кв. м комерсиална повърхност и най-малко 200 кв. м за кухня и склад. Една от вероятните варианти бе веригата да наеме цялостен етаж от тогавашния тютюнев склад на Морска га

Строителните действия там обаче ще приключат най-рано след година, а верига като " Хепи ", която се радва на изключителна известност в Бургас, не може да си разреши да остане без обект в централна градска част за подобен интервал. По тази причина от компанията изненадващо се стопираха на паметния ресторант " Булевард ". Заведението е на два етажа, среща се на основна локация – на актуализирания бул. " Алеко Богориди " и има прилична разгърната повърхност, която очевидно задоволява " Хепи ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР