Бургас. Волейболистите от Нефтохимик 2010“ тръгнаха по шампионски в Шампионската

...
Бургас. Волейболистите от Нефтохимик 2010“ тръгнаха по шампионски в Шампионската
Коментари Харесай

Община Бургас: Волейболистите от „Нефтохимик 2010“ тръгнаха по шампионски в Шампионската лига

Бургас. Волейболистите от „ Нефтохимик 2010 “ потеглиха по шампионски в Шампионската лига. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . В мач от първия квалификационен кръг в Пале против първенеца на Босна „ Младост “-Бръчко късно вечерта в сряда бургазлии не оставиха шансове на противника и завоюваха с 3:1 гейма. В обособените елементи 25:17, 25:20, 24:26, 25:23.
Треньорът на родния първенец от предишния сезон Найден Найденов заложи на: Георги Петров (капитан), Савелий Поздняков, Дмитрий Яковлев, Любомир Агонцев, Илия Петков, Николай Къртев и либеро Теодор Салпаров. Най-резултатни с по 10 точки бяха Поздняков и Яковлев. Георги Петров и Илия Петков приключиха с по 9 точки.
Мачът реванш сред двата тима е от 19.00 часа на 16 октомври (вторник) в зала „ Младост “. Билетите за вход към този момент са пуснати в продажба в канцеларията на Волейболен клуб „ Нефтохимик 2010 “. При краен триумф противник на бургаския отбор във втория квалификационен кръг от Шампионската лига ще бъде спечелилият от срещата сред хърватския „ Младост “-Загреб и сръбския „ Войводина “-Нови Сад.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР