Бургас трак сервиз разполага с най-големия сервизен център за тежкотоварни

...
Бургас трак сервиз разполага с най-големия сервизен център за тежкотоварни
Коментари Харесай

От пожарни коли до "Алфа Ромео" и "Мазерати"

" Бургас трак сервиз " разполага с най-големия сервизен център за тежкотоварни коли в Бургас и района

[Бургас трак сервиз] Визитка

Име: " Бургас трак сервиз "
Създадена: 2013
Собственик: Павлин Бошнаков
Управител: Павлин Бошнаков
Увеличаване
Преглед на оригинала Автор: Капитал Смаляване
За повторно компания на Павлин Бошнаков попада измежду водачите в " Гепард ". През 2013 година неговата " Пожарна сигурност " (създадена през 2008 г.), която е профилирана в доставка на пожарна техника и планиране на системи за сигурност, осъществя 400% растеж на приходите и с това оглави районната ранглиста за най-динамичните дребни и междинни компании в Бургас. Пет години по-късно друго негово сдружение още веднъж заема тази позиция " Бургас трак сервиз " - профилирана в доставка и продажби на лекотоварни и тежки коли. Днес сдружението е формален дилър на Iveco за район Бургас.

" В основата на целия ни триумф стоят положителният сервиз и лоялното отношение към клиентите, споделя Бошнаков. " Бургас трак сервиз " разполага с най-големия сервизен център за тежкотоварни коли в Бургас и района. Разположен е върху терен 18 000 кв.м, с разгъната повърхност близо 5000 кв.м, от които застроена 2800 кв.м. Първоначалната инвестиция в сервиза е в размер на 4 млн. лева Базата е с професионално съоръжение за главен ремонт на лекотоварни и тежкотоварни коли. В тенекеджийско-бояджийското поделение е конфигуриран 18-метров стенд за разтягане на тежко аварирали товарни шасита. Тук е и най-голямата бояджийска камера в цяла Източна България - също с дължина 18 метра. Обширната сервизна база разрешава по едно и също време да бъдат ремонтирани 20 автомобила.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Изпитание и по-късно напредък

През декември 2016 година " Бургас трак сервиз " подписва контракт за дилърство и посланичество на тежкотоварните камиони Ford Trucks, който включва доставка, продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на тежки камиони с тази марка. " За нас първите 6 месеца бяха тестване за това дали ще се оправим с новото предизвикателство. Основната ни цел беше да спечелим доверието на клиентите ", спомня си Бошнаков началото на бизнеса. Явно задачата е изпълнена, тъй като през всяка последваща година компанията бележи сериозен растеж на приходите си, а през 2018 година реализира рекордните 331% по отношение на миналата година. Приходите на компанията са в размер на 17.5 млн. лева, а чистата облага е 561 хиляди лева С този резултат компанията води класацията " Гепард " в район Бургас. Днес в " Бургас трак сервиз " дружно с администрацията и помощния личен състав работят 45 души. Пряко ангажирани със сервизната активност и автотенекеджийските услуги са 35 служащи. В основата на високия финансов резултат през миналата година стои както положителната работа с клиентите, по този начин и сполучливо финализираната договорка за продажбата на 100 тежки камиона влекачи Ford Trucks. Сделката е подписана с най-големия търговец на зърно в страната – бургаската компания " Севан ". През 2018 година " Бургас трак сервиз " е продал към 160 лекотоварни и тежки автомобила, в това число с тези от договорката с компания " Севан ".

История на триумфа

Компания на Павлин Бошнаков взе участие за повторно в " Гепард ". През 2013 година неговата " Пожарна сигурност " беше водач в Бургас

[Бургас трак сервиз]
През 2013 година " Пожарна сигурност " също беше отпред на класацията за дребни и междинни предприятия в район Бургас, постигайки растеж на приходите 400% спрямо миналата година. Преди няколко години той по този мотив той сподели за " Капитал ": " Създадох компанията си през 2008 година До този миг бях чиновник в пожарната. Искаше ми се да приложа на процедура знанията и опита, които съм натрупал през годините, в лично дружество ", споделя Бошнаков. Не беше елементарно да спечелим доверието на клиентите си, добавя той.

Освен че е представител на производителите на пожарно съоръжение от Европа, Съединени американски щати и Русия, " Пожарна сигурност " прави 24-часова пожарогасителна и аварийно-спасителна активност, оказва долекарска помощ на обектите на " Лукойл Нефтохим Бургас " - на главната площадка на завода и ПТ " Росенец ". Фирмата е доставяла противопожарни коли на " Мини Марица-изток ", на АЕЦ " Козлодуй " и други огромни компании в страната.

Разширяване на бизнеса

През май тази година " Бургас трак сервиз " разшири своето портфолио, като подписа контракт за посланичество на леки коли с марките Fiat, Alfa Romeo, Mazerati и Fiat Professional. Така компанията продължава работата си като мултибранд сервиз с продажба на леки, лекотоварни, тежки коли, както и с гаранционен и извънгаранционен сервиз. " Аз и моят екип ще се постараем да дадем първокласен артикул и сигурен сервиз за нашите клиенти. Спечелихме доверието на сътрудниците си в лицето на вносителя – " Ауто Италия ", и продължаваме да се развиваме ", споделя през днешния ден Павлин Бошнаков. Независимо от това, че продава скъпи коли и работи със специфичен таргет клиенти, " Бургас трак сервиз " отбелязва сполучливо начало на новата си активност. За миналите 5-6 месеца от старта компанията е продала към 30 леки автомобила. В бъдеще възнамерявам да продължим сполучливото си развиване, да акцентира на качественото професионално образование и подготовка на нашите чиновници, както и на все по-успешната дилърската работа, приключва Бошнаков.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР