Бургас. Тази седмица започва третото издание на турнето “Метъл за

...
Бургас. Тази седмица започва третото издание на турнето “Метъл за
Коментари Харесай

Бургас: Турнето “Метъл за Смет” гостува в града

Бургас. Тази седмица стартира третото издание на турнето “Метъл за Смет ”, което се трансформира в традиция за група GRIMAZE. Турнето ще мине и през Бургас и ще включва концерти и събития за разчистване на боклуци в 8 града, измежду останалите: Русе, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен, Шумен и София. Това оповестиха от Община Бургас .
Идеята за турнетата потегля от самодейността “Да Живеем в Чистота ”, която GRIMAZE стартират като страничка във фейсбук, където качват фотоси от почиствания, които вършат, пътувайки като група. Постепенно стотици други хора стартират да пращат лични фотоси и самодейността събира над 7000 последователя и съумява да почисти над 280 000 литра боклуци от природата. В един миг концепцията за турнетата “МЕТЪЛ ЗА СМЕТ ” идва натурално, тъй като хората, които поддържат самодейността, стартират да пращат запитвания за проведени взаимни почиствания.
Ето информация за събитието в Бургас:
- 12 октомври - Концерт в БАР БЕЗ ИМЕ Бургас от 22:00, дружно с Infected Rain;
- 13 октомври - Почистване от 12:00 на плажната линия започваща от Сакса Бийч в посока Солниците. Среща на паркинга на клопките в 12:00.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР