Бургас. Немска езикова гимназия (НЕГ) Гьоте“ - Бургас ще представи

...
Бургас. Немска езикова гимназия (НЕГ) Гьоте“ - Бургас ще представи
Коментари Харесай

Бургас: Немска езикова гимназия „Гьоте“ ще представи своя опит в иновативните практики в образователния процес пред представители на други училища

Бургас. Немска езикова гимназия (НЕГ) „ Гьоте “ - Бургас ще показа своя опит в развиването и използването на новаторски практики в просветителния развой пред представители на други учебни заведения. Това оповестиха от Община Бургас .
Иновативната процедура на НЕГ „ Гьоте “ е една от най-мащабните нововъведения в България. Тя има няколко аспекта, като единот тях е осъществяване на планова седмица в цялото учебно заведение, през която да бъдат направени и показани планови артикули от 4 випуска, под управлението на екипи от учители от разнообразни предметни области.
Вече четири учебни заведения от район Бургас са декларирали документално предпочитание да вкарат детайли от нововъведението на Немската гимназия.
Регионално ръководство на образованието-Бургас също включи разпространението на опита на НЕГ в семинара за нововъведения, положителни практики и технологии за преодоляване на основни компетентности по естествени науки, извършен на 9 февруари 2018 година посредством презентация на Р. Тодорова, старши преподавател по биология и дравно обучение и химия и запазване на околната среда.
В организацията на плановата седмица в НЕГ се включиха общо 48 преподаватели и 700 възпитаници. Учениците имаха опция да избират от плановете, които се предлагаха по випуски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР