Бургас. Над 150 млади колоездачи от 18 клуба от цялата

...
Бургас. Над 150 млади колоездачи от 18 клуба от цялата
Коментари Харесай

Бургас: Над 150 млади колоездачи ще спорят за отличията на „Купа Бургас“ през уикенда

Бургас. Над 150 млади колоездачи от 18 клуба от цялата страна във всички възрастови групи от момчета до юноши старша възраст ще спорят за оценките на „ Купа Бургас “ през уикенда. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Организатор е Колоездачен клуб „ Черноморец “, с поддръжката на община Бургас.
На 20 април (събота) ще се организира самостоятелното по часовник. Стартът е в 14.00 часа пред магазин Home max, к-с „ Изгрев “, в посока мол „ Странд “, прави се една цяла обиколка на мола. След това се минава през кръговото придвижване на Мола и магазин „ Home max “ и се финишира пред магазин „ Зора “. Състезанието ще завърши към 17:30 часа.
През втория ден на 21 април (неделя) е общият старт. Началото е в 10.00 часа от Летния спектакъл в посока Пантеона, продължава към Експозиционен център „ Флора “ Бургас, завой надясно към бистро „ Тропикана “, към бункера. След това колоездачите поемат по втората крайбрежна алея, минават зад Летния спектакъл по Дяволското нанагорнище, следва завой по втората алея вдясно и се излиза при започване на фонтаните, където е финалът.
Юношите младша възраст ще създадат 21 обиколки и ще изминат 32 километра, а за старшата възраст са планувани надлежно 30 обиколки и 45 километра.
Атрактивното съревнование по колоездене „ Купа Бургас “ ще приключи към 13.30 часа, когато ще е церемонията по награждаването.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР