Бургас. Логично беше излъчването на Пеньо Мечков за нов председател

...
Бургас. Логично беше излъчването на Пеньо Мечков за нов председател
Коментари Харесай

Живко Табаков, общински съветник в Бургас: Логично беше излъчването на Пеньо Мечков за нов председател на Комисията по туризъм

Бургас. Логично беше излъчването на Пеньо Мечков за нов ръководител на Комисията по туризъм в Общинския съвет в Бургас. Това сподели общинския консултант Живко Табаков по време на постоянната сесия на Общински съвет – Бургас във връзка избора на нов ръководител на комисията по туризъм, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . По думите му за заместник-председател би трябвало да бъде излъчен Ангел Божидаров. „ Знаете какви са претекстовете ми да напусна председателския пост. Тези двама сътрудници са движимости в областта на туризма. Който и да бъде определен за ръководител, ще получи моята поддръжка и съвещания. Искам единствено да припомня, че преди 3 години, когато създадохме Комисията по туризъм, концепцията беше това да стане един от предпочитаните браншове на Община Бургас. Нееднократно съм казвал, че за огромна част от за самодейностите ни не сме получавали поддръжка “, означи Табаков. Според него общинската администрация не работи задоволително за развиването на туризма.
„ В Общинското дружество „ Туризъм “ работят 4 експерти, които са разпределени в туристическите осведомителни центрове, „ Акве Калиде “, „ Остров Света Анастасия “ и всички туристически артикули, което основава компликации. Смятам, че администрацията има пропуск в разговора с бизнеса в града. Нека да се организират повече срещи с ресторантьорите и хотелиерите “, сподели още Табаков. По думите му общинските съветници би трябвало да създадат всичко допустимо да бъдат привлечени повече вложители.
След извършено гласоподаване Общинският съвет избра за ръководител на Комисията по туризъм досегашният заместник-председател Пеньо Мечков.
Мария ПОПЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР