Бургас. Като ръководител на най-новия социален проект на Община Бургас,

...
Бургас. Като ръководител на най-новия социален проект на Община Бургас,
Коментари Харесай

Мая Казанджиева, Община Бургас: Като ръководител на най-новия социален проект на Община Бургас, смея да твърдя, че имаме нелеката задача да го реализираме

Бургас. Като началник на най-новия обществен план на Община Бургас, дръзвам да настоявам, че имаме нелеката задача да го осъществяваме. Това сподели Мая Казанджиева от Община Бургас на конференцията в Общината по отношение на плана „ Развитие на нови интегрирани услуги в Център за сложна поддръжка на лица с увреждания на територията на Община Бургас “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . „ Центърът е напълно новаторски с нов метод, съчетал в себе си няколко оперативни стратегии, по тази причина споделям, че този план е огромно предизвикателство за целия екип “, добави Казанджиева.
По думите й в екипа са включени Георги Сакалиев – координатор, Мариана Богоева – специалист, „ Инфраструктурни действия “, Зорница Йорданова – специалист в направление „ Човешки запаси “, Гергана Стоянова – правист и специалист по Закона за публичните поръчки, Ивелина Атанасова – счетоводител и Елена Рунева – обезпечител на механически действия по плана. Проектът е по Оперативна стратегия „ Развитието на човешките запаси “, по схемата, която се извършва в България - „ Намаляване на бедността и насърчаването на общественото включване “, по процедура „ Подкрепа за лицата с увреждания “. Продължителността му е 2 години, а общата му стойност е 991 331 лв.. Основната цел на плана е обезпечаване на качествена грижа за лицата с тежки увреждания и техните фамилии.
„ Основната цел на този план е напълно съобразена с задачата на процедурата, а точно да се обезпечи качествена грижа за лицата с тежки увреждания, посредством основаване на центрове за сложна поддръжка на лицата с увреждания, в това число и помощ за фамилиите им “, добави Мая Казанджиева.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР