Бургас. Имаме изграден екип по проекта за реконструкция и ремонт

...
Бургас. Имаме изграден екип по проекта за реконструкция и ремонт
Коментари Харесай

Йорданка Ананиева, зам.-кмет на Бургас: Имаме изграден екип по проекта за реконструкция и ремонт на Културния дом на „Лукойл Нефтохим“, който ще е постоянно на място

Бургас. Имаме построен екип по плана за реорганизация и ремонт на Културния дом на „ Лукойл Нефтохим “, който ще е непрекъснато на място. Това сподели пред публицисти зам.-кметът Йорданка Ананиева по време на представянето на плана за реорганизация и ремонт на Културния дом на „ Лукойл Нефтохим “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . „ Наистина се надявам реконструкцията да мине сполучливо. Всички поданици на Бургас познават доста добре тази постройка, нееднократно са я посещавали по разнообразни мотиви, постройката е в действителност значима за града и се надявам ремонтът да бъде сполучлив “, уточни Ананиева. По думите ѝ в публичната поръчка, която сега се приготвя, за обзавеждане и съоръжение за всички зали има планувана и инсталация за осъществяване на кино, като Ананиева добави, че доста скоро общинското кино от постройката на Драматичен спектакъл „ Адрина Будевска “, ще се реалокира в Културния дом на НХК и ще имам напълно модерни условия за осъществяване на разнообразни кинофестивали. „ Ще обособим и места за хора с увреждания “, съобщи Йорданка Ананиева.
Един от архитектите, които работят по плана на постройката Десислава Стоянова добави, че работата е сложна и предизвикателна и е доста по-сложно в сравнение с наподобява, тъй като постройката е един лабиринт с доста особености. „ Това, което е приоритет на реорганизация, с изключение на очевидното възобновяване и подсилване на постройката, ние си поставихме нови цели като разширение на броя на залите и да осигурим връзки сред обособените пространства. Предвиждаме и спомагателна пасарелка, която минава зад залата на общински съвет, спомагателни гримьорни и други “, сподели още Стоянова.
Мария КУРТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР