Бургас. Голямо количество наркотици и пари са намерени и иззети

...
Бургас. Голямо количество наркотици и пари са намерени и иззети
Коментари Харесай

55 грама кокаин и 1600 лева са намерени и иззети при специализирана полицейска акция в Бургас и Поморие

Бургас. Голямо количество опиати и пари са открити и конфискувани при извършена профилирана полицейска интервенция от чиновници на отдел „ Криминална полиция ” при ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили, протекла на територията на Бургас и Поморие, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас .
Задържани са двама престъпно проявени жители на Поморие / единия на 30, а втория на 28 години/. Непосредствено преди реализиране на договорка по покупко-продажба на опиати в к-с „ Меден Рудник ” е арестуван 30 годишния помориец, придвижващ се с лек автомобил „ Форд ”, с бургаска регистрация. В автомобила са открити 12 пликчета с бяло прахообразно вещество, реагирало при направения полеви наркотест на кокаин. Помориецът е арестуван за период от 24 часа. При претършуване на дома му, ситуиран на поморийската улица „ Проф. Стоянов ” са открити и конфискувани близо 55 грама кокаин, две електронни везни, четири разфасовани пликчета с кокаин и сумата от 16 000 лева
Паралелно с това е осъществено и претършуване в бургаска фитнес зала, ситуирана в подлеза на БСУ, където е арестуван 28 годишен престъпно проявен помориец. Открит в пликче е грам кокаин, както и въздушен револвер, за който досега не са показани никакви документи. Помориецът също е арестуван за период от едно денонощие.
Процесуално-следствените дейности по определяне на взаимоотношенията сред двамата арестувани мъже продължава. Материалите по формираното досъдебно произвеждане ще бъдат докладвани в Бургаска окръжна прокуратура.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР